Petak, 26. travnja 2024.

Slavlje maturanata proteklo u najboljem redu, gradonačelnik više nego zadovoljan

Iza nas je još jedna norijada, a kako je proteklo slavlje maturanata više je nego zadovoljan koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Policija nije imala posla i nismo imali prijave kršenja javnog reda i mira. Sve je bilo bolje nego prethodnih godina – s ponosom je istaknuo.

Današnju konferenciju za medije održanu u gradskoj upravi gradonačelnik Jakšić iskoristio je i kako bi zahvalio građanima koji su imali razumijevanja za slavlje maturanata, pogotovo onima koji žive tik uz Bašću.

Snimio Marko Posavec.

– Naravno da moram zahvaliti i zaštitarima, policiji i hitnoj koja je bila cijelo vrijeme na raspolaganju. Vatrogasci su također bili u stalnoj pripravnosti. Svi smo u jednoj sinergiji, uz veliku korektnost maturanata, odradili veliki posao – dodao je.

Gradonačelnik je maturantima zaželio puno uspjeha kod upisa na fakultete i zapošljavanja te poručio:

– Izuzetno nam je važna komunikacija s našim mladim ljudima, našim maturantima i studentima. Moramo napraviti sve što je u našoj moći, i kroz mjere poticanja daljnjeg obrazovanja, zapošljavanja i stvaranja investicijske klime, da oni ostanu živjeti u našem gradu i našoj županiji.

Na novinarski upit gradonačelnik je rekao da je za dva dana proslave norijade na koprivničkoj Bašći – šator, zaštitare, sanitarni čvor, DJ-a i Tragove, iz gradskog proračuna izdvojeno četrdesetak tisuća kuna.

zatvori