Subota, 15. lipnja 2024.

Slavenaši dobili pozive u reprezentaciju Hrvatske: ‘Biti u kockastom dresu veliki je motiv’

Mladi nogometaši Slaven Belupa, Ivan Dolček i Filip Hlevnjak, dobili su poziv izbornika Roberta Jarnija u U-18 reprezentaciju Hrvatske.

Talentirani nogometaši Slaven Belupa odigrat će u kockastom dresu dvije prijateljske utakmice protiv vršnjaka Bosne i Hercegovine. Prva utakmica igrat će se u Slavonskom Brodu 15. svibnja u 17 sati, a druga dva dana kasnije u Orašju s početkom u 11 sati.

– Uvijek je poseban osjećaj igrati za reprezentaciju. Velika je to čast i zato sam posebno sretan što ponovno imam priliku zaigrati u dresu reprezentacije. Prije svega želim uživati u igri i dati svoj maksimum, a sve ostalo će doći samo po sebi. Ovaj poziv je veliki motiv za dalje zbog kojeg ću još više i jače raditi na svakom treningu. Moj cilj je igrati i biti dio A selekcije, ali sam svjestan da je do tamo dalek put. Ipak, moram si postavljati visoko ciljeve jer jedino tako mogu uspjeti na vrhunskom nivou – rekao nam je Ivan Dolček.

Podsjetimo, Dolček će konkurirati za pozicije boka i krila, dok će Hlevnjak konkurirati za  stopersku poziciju. Okupljanje mladih reprezentativaca bit će u ponedjeljak na stadionu Maksimir u Zagrebu.

zatvori