Nedjelja, 28. travnja 2024.

PRVA ŽNL Rasterećeni Miklinovec u Koprivnici dočekuje fenjeraša iz Peteranca

Nogometni klubovi Miklinovec i Panonija sutra (četvrtak) će u Koprivnici odmjeriti međusobne snage u zaostaloj utakmici 23. kola Prve županijske nogometne lige.

Domaćin u susret ulazi rasterećeno s obzirom na to da mirno plovi sredinom ljestvice, dok gostima “gori pod nogama”. Sa samo 18 bodova na svom kontu Peterančani su posljednjeplasirana momčad prvenstva i pred sobom imaju imperativ pobjede.

Kako obično to biva u posljednjim kolima županijskih liga, brojni “stručnjaci” pričaju o tome da se rezultat zna unaprijed.

To su gluposti. Iste priče bile su i prije dva tjedna kada smo igrali protiv Prekodravca pa smo ih dobili. Nismo radili i trenirali godinu dana da bi na kraju prvenstva prosipali svoj ugled. Sutra ćemo dati sve od sebe za tri boda. Pokazali smo ove polusezone, osim u Ferdinandovcu, da se možemo sa svima nositi i nadam se da ćemo i sutra doći do pobjede. Ukoliko nas Panonija svlada to će biti zato jer je to zaslužila na terenu i mi ćemo joj čestitati – objasnio nam je Jurica Keser, igrač Miklinovca.

Utakmica Miklinovca i Panonije igrat će se sutra s početkom u 17 sati u Koprivnici.

zatvori