Subota, 12. listopada 2024.

Podravkini kuglači srebrni na Prvenstvu Hrvatske

Zvonimir Horžitzky i Zlatko Betlehem osvojili su drugo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kuglanju u kategoriji Tandem za 2017./2018. godinu koje je održano u kuglani “Zagreb”.

Od Podravkinih kuglača nastupila su dva tandema. Prvi tandem činili su Goran Šegerec i Saša Štefić, a drugi Zvonimir Horžitzky i Zlatko Betlehem.

Ustupio Zlatko Betlehem.

Tandem Goran Šegerec i Saša Štefić nije prošao kvalifikacije, dok je tandem Zvonimir Horžitzky i Zlatko Betlehem prošao kvalifikacije i došao do finala gdje je poražen od KK Mlaka iz Rijeke.

Na putu do finala u četvrtfinalu su izbacili tandem KK Željezničar 1 Čakovec (Predrag Turk i Franjo Gosarić), a u polufinalu KK Zabok iz Zaboka (Filip Sedlar i Toni Ljubić).

U finalu su nastupili protiv tandema KK Mlaka iz Rijeke za koje su nastupili Nebojša Šušnjar i Dino Kos. U prvom setu izgubili su za jedan čunj 149:148, dok su u drugom setu pobijedili 147:123.

Nakon neodlučnog rezultata u setovima, pristupilo se doigravanju gdje je tandem Mlade bio uspješniji 12:8 te je uzeo zlato, dok su kuglači Podravke osvojili srebro.

Ustupio Zlatko Betlehem.
Slušaj uživo
zatvori