Petak, 26. travnja 2024.

Podravkašice sutra u Koprivnici slave 24. naslov prvakinja, opraštaju se od Vidak, Dežić i Kapitanović

Rukometašice Podravke Vegete u subotu su svladale Vranjic i matematički osigurale naslov prvakinja Hrvatske. Pehar za najbolju ekipu države primit će sutra u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije “Fran Galović” gdje gostuje Split u posljednjoj ovosezonskoj utakmici Prve lige.

Kao i uvijek, naše rukometašice u sutrašnjoj utakmici ne bi trebale imati velikih problema. Nakon što prva ekipa ‘odradi’ svoje u prvih 20-ak minuta, trenerica Snježana Petika dat će priliku svim svojim igračicama da zaigraju na proslavi naslova prvakinja.

Valja istaknuti da će se sutra od Koprivnice i Podravke oprostiti i tri igračice koje sreću odlaze potražiti u inozemstvo. Sljedeće godine u dresu koprivničkih prvakinja nećemo tako gledati Marijetu Vidak, Ivanu Dežić i Ivanu Kapitanović. Podsjetimo, Vidak odlazi u Rumunjsku, Dežić u Poljsku, a Kapitanović u Francusku.

Proslava naslova prvakinja starta utakmicom protiv Splita u gimnazijskoj dvorani u srijedu u 18 sati. Podravka će tada po 24. puta podići pehar za najbolju ekipu u Hrvatskoj.

zatvori