Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO: KANDIDATKINJE ZA MISS Jedna od ovih djevojaka večeras će ponijeti titulu najljepše

Izbor za Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije održat će se večeras u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima.

Jedanaest djevojaka iz Podravine i Prigorja natjecat će se za titulu najljepše. U nastavku pogledajte tko su one te nekoliko fotografija s posljednjih priprema za večerašnji izbor, kako donosi portal Prigorski.hr.

Mihaela Zelić

Mihaela Zelić vedra je 18-godišnjakinja iz Kapele Ravenske u općini Sveti Petar Orehovec. Završila je 3 godine za kuhara u Križevcima, trenutno pohađa 4. stupanj u Zagrebu za turističko-hotelijerskog komercijalista. Voli glazbu, druženje s vršnjacima, voziti bicikl, voli izaći za vikend. Voli i peći kolače. Po potrebi pomaže doma oko gospodarstva. Velika joj je želja završiti policijsku akademiju i postati policajka. Mihaela se natjecala na izboru za Vinsku kraljicu kalničke regije 2017., te osvojila lentu Druge pratilje.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Esther Lesičar

Križevčanka Esther Lesičar ima 18 godina. Trenutno završava 4. razred jezične gimnazije “Fran Galović” u Koprivnici. Željela bi studirati socijalnu pedagogiju, a drugi izbor su joj jezici (ruski) ili kriminalistika. Slobodno vrijeme provodi s prijateljima i sa svojim pesekima.

Profesionalno se bavila latinoameričkim i standardnim plesovima. No sada, u zadnjem razredu gimnazije, usredotočena je na učenje i školu.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Mihaela Kögl

Mihaela Kögl, 19-godišnja Križevčanka, ovjenčana je sportašica, netipičnog ženskog sporta, obaranja ruke. Kako je cijela njena obitelj jednako uspješna u tome sportu, te s raznih prvenstava donose medalje i plakete, tako se i Mihaela okitila titulom naj-sportašice u kategoriji perspektivne sportašice Grada Križevaca za prošlu godinu, te najuspješnije sportašice Koprivničko križevačke županije.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Antonia Tea Beroš

Antonia Tea Beroš ima 17 godina, a već je zamijećena u modnom svijetu, nosi revije, surađuje s fotografima. Zamijetila ju je modna dizajnerica Kornelia Novak, koja ju je uvela u svijet mode.

Drži do svoga tijela, bavi se sportom, zadnjih godina trenira odbojku. Odlična je učenica drugog razreda Gimnazije. Voli u slobodno vrijeme izlaziti s prijateljicama i plesati.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Barbara Kos

Barbara Kos, 18-godišnjakinja, učenica je 4. razreda Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima. Volonterka je u COOR-u, no u zadnje vrijeme nažalost jako rijetko zbog drugih obveza, što joj je jako žao. Odaje nam da je tamo upoznala toliko divnih ljudi od kojih je naučila da je sreća u malim sitnicama.

Svoje slobodno vrijeme, koliko ga ostane, trudi se što više provoditi sa svojom obitelji i uskim krugom prijatelja koji je podržavaju i bodre. Vrlo uporna i tvrdoglava, čvrstom voljom probija se kroz život. Kada zacrta cilj, nitko je ne može s njega skrenuti. Ostaje dosljedna sebi i ne mari za tuđa mišljenja, ali rado prima kritiku. Najviše što voli vidjeti na drugima je dobar smisao za humor i osmijeh ‘od uha do uha’.

– Prijavila sam se na izbor zbog toga što sam po prirodi vrlo znatiželjna osoba, volim nova iskustva i upoznavati nove ljude. Zahvalna sam na ovoj pruženoj prilici i drago mi je što ću imati lijepu uspomenu na ovaj period života. – odaje nam svoje motive lijepa Barbara.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Stevana Vujasinović

Stevana Vujasinović (17) iz Sokolovca pohađa Obrtničku školu u Koprivnici, smjer pomoćnog kuhara i slastičara. Namjerava nastaviti sa školovanjem, a i položiti tečaj za frizera i kozmetičara. Planira u životu raditi ono što voli! Šest godina bavila se atletikom, bila je državna prvakinja u Poreču.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Ana Hrebak

Ana Hrebak iz Križevaca ima 16 godina (uskoro će 17), učenica je matematičke gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog u Križevcima.

Već dvije godine aktivno trenira bodybuilding u teretani u Križevcima. Prijašnjih godina pobadala je glazbenu školu te svirala violinu. Na kraju prevladala je strast prema bodybuildingu, dok je Ana pratila državna natjecanja koja su se prethodnih godina odvijala.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Isabel Fuček

Koprivničanka Isabel Fuček studentica je prava. Ova 20-godišnjakinja najviše je zaokupljena studijem i učenjem. Studira pravo u Osijeku, na što je veoma ponosna.

Jednog se dana vidi kao uspješnu pravnicu, te vjeruje da će tokom studiranja zavoljeti još mnogo toga kada bolje upozna pravnu struku. Slobodnog vremena ima malo, ali ga pokušava iskoristiti pametno, odlazeći u teretanu, provodeći sate u prirodi s kućnim ljubimcima i poneku kava s prijateljicama.

Voli modu i voli šminkanje. Rado šminka sebe i druge. Od malih nogu voljela je hodati u maminim cipelama na potpeticu, zamišljajući se kao manekenku na modnoj pisti ispred mnoštvo kamera.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Vanja Capek

Vanja Capek, vedra sedamnaestogodišnjakinja iz Koprivnice, pohađa 3. razred srednje škole, smjer fizioterapeutski tehničar. Nakon škole planira na fakultet. Šest godina trenirala je plivanje, a sad se u slobodno vrijeme bavi rolanjem.

Zanima ju modeling, nastupi na revijama, glamur fotoshootinzi, te se u budućnosti želi time baviti. Na izbor se prijavila na nagovor sestre i najbolje prijateljice.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Gabriela Ružić

Gabriela Ružić vesela je srednjoškolka, polaznica trećeg razreda Srednje ekonomske i birotehničke škole u Bjelovaru. Sedamnaest joj je godina tek! Nakon završetka srednje planira upis na fakultet, nije nam odala koji, ali kaže da će biti za ‘bolje sutra’.

Najviše slobodnog vremena provodi družeći se i izlazeći sa svojim prijateljima koji su joj, pored obitelji, ujedno i najveća podrška i na ovom natjecanju. Još sa 12 godina pohađala je manekenski tečaj u Zagrebu te naučila osnove koje će joj koristiti i u ovoj prilici, a možda danas-sutra u svijetu modelinga.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Ana Bermanec

Ana Bermanec ima 17 godina i dolazi iz Đurđevca. Učenica je Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači smjer agroturistički tehničar. Kasnije bi željela upisati studij predškolskog odgoja, jer obožava djecu, obožava njihovu iskrenost i zaigranost, te se nalazi u tome.

Odlučila se na ovo natjecanje prvo zbog obitelji koja ju je nagovarala, a drugo jer je i sama to htjela zbog stjecanja novog iskustva i novih prijateljstava.

Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Zajednički photoshooting uoči izbora
Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr
zatvori