Utorak, 30. travnja 2024.

IVKOVIĆ NAKON ISTRE: Pristup mora ovakav biti u kontinuitetu jer ti onda nitko ništa neće zamjeriti

Nogometaši Slaven Belupa upisali su nova tri prvenstvena boda. U 35. kolu Prve hrvatske nogometne svladali su Istru 1961 u Koprivnici s minimalnih 1:0.

Evo što je nakon utakmice rekao trener Farmaceuta Tomislav Ivković.

– Zaslužena pobjeda. Igrali smo dobro i kvalitetno te smo imali puno šansi koje nismo iskoristili. Strašno mi je drago da je Pejić bio taj koji je odlučio. Ja ga jako cijenim i poštujem i zato mi je jako drago. Ne možeš odigrati četiri odlične, pa jednu katastrofa, pa opet dobro. Da bi se to izbjeglo moraš biti gladniji i puno više živjeti za nogomet. Pristup mora ovakav biti u kontinuitetu jer kad je takav nitko ti neće zamjeriti – objasnio je trener Slavena.

Slijedi Osijek u petak.

– Osijek je odigrao utakmicu stoljeća u Splitu. Ono jučer, da ne znaš da je Osijek, ono je Real Madrid. Kontre, polukontre, kontinuirani napad – bili su čudo. Nadam se da to neće ponoviti u petak protiv nas – zaključio je Ivković.

Svoj komentar na utakmicu dao je i trener Istre Darko Raić Sudar.

– Čestitao bih kolegi Ivkoviću na pobjedi Slaven Belupa. Iako nam je ovo bila važna utakmica, nismo odigrali kako smo trebali. Belupo, pogotovo u drugom poluvremenu, je igrao odlučno i zasluženo slavio. Danas nije bilo dobro i nemamo se što tu lagati. Morali smo više dati – rekao je gostujući trener.

zatvori