Srijeda, 15. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Podravsko sunce svečano je proslavilo svoj 55. rođendan

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce danas je proslavio svoj dan.

Ravnateljica Radmila Popović tim se povodom osvrnula na godinu iza nas i postignuća svih djelatnika Centra.

– Prošle godine s ovog mjesta rekla sam da nam je veliki cilj i želja da počnemo pružiti uslugu rane intervencije. Sada mogu reći da su neke pripremne predradnje za tu veliku stvar pri kraju i da uskoro zaista možemo očekivati da ćemo pokrenuti ranu intervenciju – rekla je ravnateljica Popović dodavši kako je na prošlogodišnjem Danu škole najavljeno i osnivanje učeničke zadruge koja sada radi punom parom.

Centar Podravsko sunce ima ukupno 122 polaznika, osam razreda i šest grupa. Uz to, na raspolaganju ima vrtić i poludnevni boravak.

Kako to sve izgleda kad u klupe sjednu vrijedni đaci, prisutni su mogli vidjeti u desetominutnom filmu kojeg su snimile učiteljica Lidija Mihoković i školska knjižničarka Ivana Đikić, a u kojem su sudjelovali svi polaznici i djelatnici Centra Podravsko sunce.

Nakon filma nastavljen je program u kojem su se s recitacijama te glazbenim i plesnim točkama predstavili polaznici Centra.

Dodajmo da su, između ostalih, na proslavu Dana škole došli gradonačelnik Mišel Jakšić sa zamjenicom Melitom Samoborec, pročelnica za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i dožupan Ratimir Ljubić. 

Centar Podravsko sunce slavi Dan škole.

Posted by Drava.info on Thursday, May 10, 2018

zatvori