Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO Tomislav rastavio Osvit na proste faktore, hattrick Raca

U prvoj utakmici 21. kola Prve županijske nogometne lige Tomislav iz Drnja upisao je i više nego uvjerljivu pobjedu na gostovanju u Đelekovcu kod Osvita. Drnjančani su slavili s visokih 0:6.

Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu kada je momčad trenera Marija Žuljića imala 0:4. Goste je u vodstvo doveo Nikola Premec već nakon nekoliko sekundi igre, a do kraja prvih 45 minuta zabijali su još dva puta Mario Rac i jednom Luka Mikor. Lijepo su igrali Drnjančani, a posebno valja istaknuti četvrti gol koji je bio plod izvrsne akcije i nekoliko vezanih dodavanja iz prve.

Slično kao u prvom dijelu, ubrzo nakon sučevog zvižduka za start poluvremena, Tomislav je postigao i svoj peti pogodak. Precizan je bio Patrik Širić. Do kraja susreta još se jednom u strijelce upisao Mario Rac i tako hattrickom zaključio svoju odličnu predstavu i odličnu predstavu Tomislava.

Osvit je upisao svoj četvrti poraz u nizu, dok su Drnjančani stigli drugoplasiranom Ferdinandovcu na tri boda zaostatka. Preostale utakmice 21. kola igrat će se danas s početkom u 17 sati.

Prva ŽNL – 21. kolo

Đelekovec: Osvit – Tomislav (Drnje) 0:6
Peteranec: Panonija – Graničar (Legrad)
Ferdinadovac: Ferdinandovac – Drava (Novigrad Podravski)
Ždala: Prekodravac – Sloga
Kalinovac: Kalinovac – Miklinovec
Imbriovec: Borac – Tomislav-Radnik
Kunovec: Bratstvo – Mladost-Molve

zatvori