Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Radost, smijeh i zajedništvo na Obiteljskom danu ivanečke škole

Osnovna škola Koprivnički Ivanec jučer je organizirala Obiteljski dan.

Roditelji učenika odlučno su rekli “ne” poslu i drugim obavezama koje ih svakodnevno “pritišću” te su pojurili u školu kako bi sa svojom djecom obilježili Međunarodni dan obitelji.

Obiteljski team building na prostoru Osnovne škole Koprivnički Ivanec u Kunovcu izazvao je  radost, veselje, zajedništvo, kreativnost i neizmjernu količinu ljubavi te dokazao da je obitelj srce svijeta, istaknuli su iz ivanečke škole.

– Program je osmišljen na način da se u sportskom duhu osigura kvalitetno druženje djece, njihovih roditelja te učitelja, a sve s ciljem stvaranja bolje povezanosti kao i pružanja doživljaja za pamćenje – rekla je ravnateljica Kristina Furkes.

Obiteljskom danu prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je naglasio kako se novcem svašta može kupiti, ali vrijeme provedeno s djecom je nenaplativo i neprocjenjivo.

Zahvaljujući stručnim i strpljivim instruktorima učenici i roditelji sudjelovali su u različitim igrama. S velikom hrabrošću i s osmijehom na licu djeca i odrasli okušali su se u streličarstvu, airsoft duelu, utrci formulama na pedale, odbojci s ručnicima, bubble footballu te raznim animacijskim igrama.

zatvori