Petak, 26. travnja 2024.

AMATERSKO PRVENSTVO HRVATSKE Nogometaši Koprivnice, Tehničara, Ferdinandovca i Borca poraženi od regije Jug, Vrkić zabio počasni gol

Nogometaši amateri, igrači Koprivnice, Tehničara, kloštranske Mladosti, Borca i Ferdinandovca, okupljeni u ekipu regije Sjever, jučer su poraženi u pretkolu Amaterskog prvenstva Hrvatske u Ogulinu od regije Jug rezultatom 4:1.

Pod vodstvom trenera Vedrana Medenjaka i pomoćnog trenera Domagoja Baričića, ‘Sjevernjaci’ su već na poluvremenu imali minus od tri gola razlike te je utakmica nakon 45 minuta bila riješena. U drugom poluvremenu, pet minuta prije kraja utakmice, Ivan Vrkić postigao je počasni pogodak na asistenciju Vjeke Kolara za konačnih 4:1.

Valja istaknuti da je selekcija regije Sjever tijekom utakmice pogodila dvije stative i to preko Vrkića i Nikole Tube te da je Vinko Pušić promašio jedanaesterac.

Amatersko prvenstvo Hrvatske okuplja neprofesionalce iz pet regija. Pobjednik natjecanja ostvaruje plasman na Europsko prvenstvo amatera. Istaknimo da je prošle godine regija Zagreb osvojila i prvenstvo Hrvatske i prvenstvo Europe.

SASTAV REGIJE SJEVER: Balala, Vrkić, Pušić, Furmek, Zanjko, Srbljinović, Milek, Tuba, Mlinarić, Bartolović, G. Bošnjak, Vrhovec, I. Bošnjak, Kolar, Carek, Jaković, Karan. Treneri: Vedran Medenjak i Domagoj Baričić.

 

zatvori