Četvrtak, 5. rujna 2024.

U sudaru traktora i teretnjaka ozlijeđeni osmogodišnje dijete i 20-godišnjakinja

Dijete rođeno 2010. godine i 20-godišnja vozačica ozlijeđeni su jučer u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18 sati u Koprivničkoj ulici u Novigradu Podravskom.

Do nesreće je došlo kad je 29-godišnji vozač teretnog automobila Volvo đakovačkih registracija krenuo pretjecati traktor i traktorski priključak ispred sebe. Naime, zbog nedovoljne udaljenosti automobila od traktora došlo je do udara stražnjeg djela Volva u prednji bočni dio traktorskog priključka.

Došlo je do zanošenja traktora i slijetanja u odvodni kanal, prelazak preko istog nakon čega je na travnatoj površini došlo do udara prednjeg djela traktora u osobni automobil VW Sharan koprivničkih registarskih oznaka. U tom je trenutku na travnatoj površini 20-godišnja vozačica Sharana vršila radnju parkiranja vožnjom unatrag.

Dijete koje je ozlijeđeno u nesreći nalazilo se u traktorskoj kabini gdje ga je 33-godišnji vozač traktora Fiat nepropisno prevozio.

Nakon nesreće 20-godišnja vozačica Sharana i osmogodišnje dijete prevezeni su u bolnicu gdje su im ozljede okarakterizirane kao lake. Protiv vozača Volva bit će pokrenut prekršajni postupak.

zatvori