Srijeda, 2. listopada 2024.

‘POLA’ LIGE NA HLAĐENJU Više od dvadeset igrača pauzirat će ovog vikenda zbog žutih i crvenih kartona

Više od dvadeset nogometaša Prve i Druge županijske lige idućeg će vikenda biti na ‘hlađenju’ zbog zarađenih trećih žutih ili crvenih kartona.

Što se tiče Prve lige, najgore su prošli Jurica Karan iz Ferdinandovca i Hrvoje Bači iz Borca koji su međusobnim naguravanjem zaradili isključenja i suspenzije od dvije utakmice neigranja. Osim bez Karana, Ferdinandovac će na gostovanju u Kalinovcu biti i bez Ivana Peršića i Josipa Fučeka zbog akumuliranih žutih kartona.

Imbrovčanima će u idućem kolu nedostajati dva igrača. Osim Bačija, protiv Panonije neće igrati ni Luka Prvčić. Novigradska Drava na gostovanju u Kunovcu neće moći računati na Domagoja Kučandu i Zorana Jurkića, dok će domaćin biti bez prvog napadača Veldina Karića.

U susretu koji će se igrati u Drnju između Tomislava i Miklinovca nedostajat će po jedan igrač u svakoj ekipi. Za Drnjančane neće igrati Sandro Rajić, dok za Miklinovčane neće igrati Luka Šarlija.

Na hlađenju će idućeg vikenda biti i igrači Sloge Karlo Galinec, Mario Tomašek, Matija Kosi iz Graničara, Zoran Kukec iz Tomislav-Radnika, David Kovač iz Prekodravca i Dominik Požgaj iz Panonije.

Što se pak Druge lige tiče, na ‘hlađenju’ će za vikend biti Tomislav Štefojić iz Viktorije, Patrik Milojević iz bregovske Mladosti, Mario Kiš iz Lipe, Mateo Hajduković iz Omladinca te Marko Kozjak i Goran Jadan iz Rudara.

PRVA ŽNL

NK Ferdinandovac – Karan Jurica, Peršić Ivan, Fuček Josip
NK Borac – Bači Hrvoje, Prvčić Luka
NK Bratstvo – Karić Veldin
NK Drava NP – Kučanda Domagoj, Jurkić Zoran
NK Miklinovec – Luka Šarlija
NK Sloga – Galinec Karlo, Tomašek Marko
NK Graničar – Kosi Matija
NK Tomislav-Radnik – Kukec Zoran
NK Tomislav D – Rajić Sandro
NK Prekodravac – Kovač David
NK Panonija – Požgaj Dominik

DRUGA ŽNL

NK Viktorija – Štefojić Tomislav
NK Mladost KB – Milojević Patrik
NK Rudar G – Jadan Goran, Kozjak Marko
NK Lipa – Kiš Mario
NK Omladinac – Hajduković Mateo

Slušaj uživo
zatvori