Petak, 26. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na nezaboravnu Picassovu izložbu

Velika izložba slika legendarnog Pabla Picassa gostuje u Đurđevcu, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice! I to ne samo za Picassovu izložbu već i za Hrvatsku Saharu i Interpretacijski centar Picokijade.

Po jedan komplet ulaznica za izložbu Hommage a Picasso, Hrvatsku Saharu i Interpretacijski centar Picokijade osvojili su Jasna KovačMihael LončarMia PavlovićAndrijana Manojlović. Čestitamo! Upute o preuzimanju stigle su vam e-poštom.

Izložba se u galeriji Muzeja Grada Đurđevca otvara večeras, 13. travnja, a trajat će sve do 30. rujna. Obuhvaća više od stotinu radova, a osim Picassovih grafika bit će izloženi i radovi svjetski poznatih umjetnika Andyja WarholaAntonija Tàpiesa, Henryja Moorea, Victora Vasarelya, Eduarda Paolozzia i drugih.

S obzirom na veliki interes javnosti za bogato i raznovrsno stvaralaštvo jednog od najvećih svjetskih slikara očekuje se da će izložba iz privatne zbirke Richarda H. Mayera zabilježiti i rekordan broj posjetitelja.

Organizatori ove izložbe su Muzej Grada Đurđevca, Turistička zajednica Grada Đurđevca i Grad Đurđevac, a suorganizator je Muzej Grada Zagreba i Galerija Klovićevi dvori.

zatvori