Srijeda, 4. rujna 2024.

REZULTATI OČEVIDA Evo kako je došlo do strašne nesreće u Starogradskoj ulici

Po završetku policijskog očevida poznate su okolnosti teške prometne nesreće koja se jutros dogodila u Starogradskoj ulici u Koprivnici.

Kako doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, nesreća se dogodila oko 8:40 na raskrižju Starogradske, Bilogorske i Ulice kraljice Jelene. Sudarila su se dva osobna automobila, Audi i Volvo.

Nesreću je prouzročio vozač Audija križevačkih registracijskih oznaka koji se kretao Bilogorskom ulicom prema Starogradskoj. Dolaskom do raskrižja nije zaustavio vozilo i time je oduzeo prednost Volvu koprivničkih registracija kojim je upravljao 65-godišnji Jovo Miljanović. Sudar je bio neizbježan: Audi je silovito udario u prednji dio Volva koji je potom izletio s kolnika, srušio ogradu kuće i zaustavio se u dvorištu te se zapalio. Požar su brzo ugasili mještani. Audi se, pak, na cesti zarotirao i udario stražnjim dijelom u istu ogradu.

Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a vozač Volva s ozljedama je prevezen u koprivničku bolnicu. O težini njegovih ozljeda ovisi hoće li protiv vozača Audija biti pokrenut prekršajni ili kazneni postupak.

Teška prometna nesreća u Koprivnici

Posted by Drava.info on Thursday, April 5, 2018

 

zatvori