Srijeda, 3. srpnja 2024.

MREŽA PROBUDILA LIBERALE Markić poručio Suvalju i Flajsu: Mogli ste sami u sat vremena grabljicama poravnati oštećenu površinu

Upozorenje koprivničkog ogranka Mreže nezavisnih lista s početka tjedna da je u Koprivnici počinjen parkocid jer je zbog klizališta devastirana trava u parku, izazvalo je reakciju HSLS-a.

Predsjednik Darko Markić poručio im je u priopćenju javnosti da su sami mogli u sat vremena grabljicama poravnati oštećenu površinu u gradskom parku, te tako vlastitim primjerom pokazati da su u stanju riješiti taj – kako kažu, krucijalni problem grada Koprivnice.

Ovakvi istupi, smatraju u HSLS-u, samo odvlače pažnju od pravih problema, poput Piškornice. Liberali stoga poručuju Mreži da počnu djelovati kako bi se problem smetlišta u neposrednoj blizini grada Koprivnice riješio da ne bi trajno narušio zdravlje ljudi.

Markiću i njegovim stranačkim kolegama istup Mrežinih predsjednika Miljenka Flajsa i vijećnika Ivice Suvalja najbolji je pokazatelj kako se politika na lokalnoj razini svela na niske grane, te da gradska oporba nema ni znanja, ni volje da se uhvati u koštac s pravim gradskim problemima.

zatvori