Četvrtak, 3. listopada 2024.

Ivković: Bilo je fantastično igrati pred punim stadionom, Kopić: Sretan sam što su Koprivničanci prepoznali da sam dao svoj maksimum

Nogometaši Slaven Belupa remizirali su s Hajdukom rezultatom 0:0 u 31. kolu Prve hrvatske nogometne lige, a na koprivničkom Gradskom stadionu skupilo se 2500 ljudi.

Evo što nam je nakon utakmice rekao trener Slaven Belupa Tomislav Ivković:

– Tvrda i borbena utakmica u kojoj smo uz malo sreće mogli doći i do pobjede. Igrali smo protiv jedne ozbiljne momčadi koja se do danas borila za prvaka. Nedostajalo nam je malo koncentracije u napadu, ali moram istaknuti da nam Hajduk nije opasnije zaprijetio u 90 minuta igre. Rezultat je na kraju realan. Fantastično je bilo igrati pred punim Gradskim stadionom.

Koprivnička publika prije početka susreta nagradila je gostujućeg trenera Željka Kopića velikim pljeskom.

– Ja sam ovdje proveo dvije i pol godine u kojima je bilo i dobrih i loših stvari, ali znam da sam sa svojim ljudima dao svoj maksimum. Dao sam obol u napretku kluba i sretan sam da su ljudi to prepoznali. Što se tiče utakmice, prvo poluvrijeme igralo smo protiv izuzetno defenzivnog protivnika i imali smo dvije, tri situacije u kojima smo trebali bolje reagirati. Nismo zabili gol na vrijeme i to nas je koštalo tri boda – rekao Kopić nakon utakmice.

Slušaj uživo
zatvori