Ponedjeljak, 13. svibnja 2024.

Hangarovci bez pola momčadi ‘preživjeli’ gostovanje u Garešnici

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 slavili su u zaostaloj utakmici 17. kola Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Na gostovanju kod druge ekipe Garešnice slavili su rezultatom 32:35 i tako nastavili pohod prema tituli.

Jučerašnja utakmica bila je napeta od samog početka. Uglavnom je Koprivnica bila ta koja je imala vodstvo na svojoj strani, ali sve do posljednjih nekoliko minuta momčad Branka Krajačića nije uspjela do kraja slomiti otpor žilavih domaćin.

Valja istaknuti da su Hangarovci bili oslabljeni neigranjem nekoliko bitnih igrača poput Udovičića, Dujakovića, Pranjića, Ružića i Vlašića. Ipak, naši rukometaši stigli su do dva bitna boda i tako zadržali četiri kola prije kraja lige četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Ivansku.

Do kraja sezone Hangarovci će još igrati s KTC-om idućeg vikenda, a zatim slijede dvoboji s Bjelovarom, Novskom i Ilovom. Ako ne bude većih iznenađenja naslov prvaka Treće lige Koprivničanci bi trebali proslaviti na domaćem terenu u predzadnjem kolu protiv Novske.

zatvori