Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: VELIKI USPJEH Nogometaši koprivničke Srednje škole prvaci su Hrvatske, u finalu slavili nakon lutrije penala

Nogometaši koprivničke Srednje škole prvaci su Hrvatske. Ovaj veliki uspjeh ostvarili su danas u Poreču gdje se igrala Završnica prvenstva srednjih škola.

Koprivnički srednjoškolci u grupi su odmjerili snage s Tehničkom školom iz Zadra koju su svladali s uvjerljivih 4:0 te sa Srednjom školom Bedekovčina s kojom su remizirali rezultatom 1:1.

Ti rezultati donijeli su im mjesto u polufinalu u kojem su bili bolji od labinske Srednje škole s 4:1. Uslijedilo je finale i prava drama. Ekipa profesora Brune Borića u regularnom dijelu susreta protiv Prirodoslovne škole Vladimira Preloga iz Zagreba odigrala je 2:2, a onda su se Koprivničanci pokazali sretnijima i spretnijima u izvođenju penala i tako ostvarili ogroman uspjeh.

Sastavi: Karlo Slukić, Ivan Mihaljević, Leo Kirin, Ingo Borić, Matija Vujić, Slavko Jagarinec, Mihael Mlinarić, Ronaldo Rengel, Gabriel Dodik. Voditelj: prof. Bruno Borić.

IZVOR: FB
IZVOR: FB
IZVOR: FB
IZVOR: FB
IZVOR: FB
IZVOR: FB
IZVOR: FB
IZVOR: FB
IZVOR: FB
IZVOR: FB
zatvori