Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Koprivnica povela pa izgubila od Osijeka II

Nogometaši Koprivnice poraženi su u 24. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok. Zeleni su na koprivničkom Gradskom stadionu izgubili od Osijeka II rezultatom 1:2.

U prvom poluvremenu vidjeli smo po gol na svakoj strani. Momčad trenera Vedrana Medenjaka povela je već u 9. minuti i to nakon lijepe akcije po desnoj strani koju je na kraju završio Jajalo udarcem s 15-ak metara. Ipak, do kraja prvog dijela druga momčad Osijeka uspjela je doći do izjednačenja. Rezultat 1:1 bio je i rezultat poluvremena.

Gosti su do vodstva došli nakon samo pet minuta igre u drugom poluvremenu. Nakon jednog kornera jedan od Osječana ostao je sam na drugoj vratnici te nije imao težak zadatak pospremiti loptu u mrežu iz neposredne blizine. Do kraja utakmice dva puta je Kolar imao priliku donijeti Zelenima izjednačenje, ali nije uspio. Valja istaknuti i da su i gosti propustili u nekoliko navrata staviti točku na i.

Ovim porazom Koprivnica je ostala na četvrtom mjestu te trenutno ima 41 bod na svom kontu. U idućem kolu Zeleni gostuju kod Čepina.

Sastav Koprivnice: Slukić – Zanjko, Pušić, Kolar – Tucaković, Sminderovac, Srbljinović, Jajalo, Martinaga – Čakarić, Jambrušić. Klupa: Jarnec, Šarlija, Šokec, Halavuk, Hontić, Azenić. Trener: Vedran Medenjak.

zatvori