Četvrtak, 3. listopada 2024.

DRUGA ŽNL Dvoboj susjeda u Glogovcu, Starigrad protiv Omladinca, derbi u Sigecu, Pakasin: ‘Na domaćem terenu nećemo kiksati’

Pred nama je 16. kolo Druge županijske nogometne lige. Čeka nas sedam uzbudljivih utakmica diljem županije.

Prve dvije gledat ćemo već sutra. U Glogovcu će u dvoboju susjeda snage odmjeriti Rudar i bregovska Mladost. Bregovci mirno “plove” sredinom ljestvice, dok Glogovčanima “gori pod nogama” i ukoliko žele ostati u ligi morat će krenuti sa skupljanjem bodova.

– U susjedskom derbiju prednost dajem gostima koji su iskusnija ekipa i vjerujem da će doći do sva tri boda – rekao nam je jedan od najiskusnijih i najvažnijih igrača Mladosti iz Sigeca Božidar Pakasin.

Prvoplasirana Lipa odlazi na gostovanje u Golu kod Fugaplasta gdje će pokušati zadržati bodovnu prednost na vrhu ljestvice ispred Tehnike.

– Fugaplast ima dobru ekipu i vjerujem da može iznenaditi Lipu, a prednost će im biti i domaći teren – prognozira nogometaš Mladosti.

Preostale utakmice igrat će se u nedjelju. Prva na rasporedu je sat vremena prije ostalih, a igrat će se u Mokricama između Hrvatskog bojovnika i GOŠK-a. Tehnika pred sobom ima teško gostovanje u Vojakovcu kod Viktorije, dok će Reka odmjeriti snage s Prugovcem.

– U Mokricama prednost dajem domaćinu koji će osvojiti tri boda. Utakmica u Vojakovcu će biti tvrda i neizvjesna tako da prognoziram remi, dok si Reka neće dopustiti i treći proljetni kiks te će slaviti protiv Prugovca – rekao nam je Pakasin.

Zanimljiv dvoboj gledat ćemo između Starigrada i Omladinca, dok će se derbi kola igrati u Sigecu gdje će trećeplasirana Mladost dočekati petoplasirani Podravec. Zanimljivo je da obje momčadi imaju po 27 bodova na svom kontu, deset manje od lidera prvenstva.

– U prvoj utakmici prognoziram pobjedu Starigrada. Što se pak naše utakmice tiče, očekujem pobjedu. Kompletni smo, imamo dvije pobjede u nizu i ne bismo smjeli kiksati na domaćem terenu. Cilj nam je drugo mjesto ove sezone, ali nadamo se da možemo napasti i sam vrh – zaključio je Pakasin.

Utakmice u Glogovcu i Goli igrat će se sutra s početkom u 16 sati, utakmica u Mokricama u nedjelu u 15 sati, a sve ostale na rasporedu su sat vremena kasnije.

Druga ŽNL – 16. kolo

Rezultate prognoza Božidar Pakasin, igrač Mladosti iz Sigeca.

Subota, 7. travnja
16:00
Glogovac: Rudar – Mladost KB 
Gola: Fugaplast – Lipa 1
Nedjelja, 8. travnja
15:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – GOŠK 1
16:00
Reka: Reka – Prugovac
Starigrad: Starigrad – Omladinac
Sigetec: Mladost – Podravec
Vojakovac: Viktorija – Tehnika

Slušaj uživo
zatvori