Petak, 26. travnja 2024.

Ako želite sudjelovati u jednom od najvažnijih sportskih događanja u Hrvatskoj, ovo je prilika. Tour of Croatia traži volontere

Biciklistički spektakl Tour of Croatia i ove godine stiže u Koprivnicu. Kao i lani, cilj prve etape bit će na našem Zrinskom trgu pa Volonterski centar Koprivnice poziva zainteresirane volontere da budu dijelom jednog od najvažnijih sportskih događaja u Hrvatskoj.

Volonteri u Koprivnici potrebni su 17. travnja u razdoblju od 9 do 17 sati, ovisno o mogućnostima, a radit će na osiguranju trase, podjeli majica, postavljanju događaja, kuhanju kave i ostalim poslovima.

– Volonteri su srž organizacije ovog događaja i bez njih bi bilo nemoguće realizirati isti.
Svim volonterima osigurana je organizatorska majica, upisani sati u volontersku knjižicu, zahvalnica, obrok i piće – poručuju iz koprivničkog Volonterskog centra.

Za dodatna pitanja i informacije možete se javiti koordinatorici volontera Tour Of Croatia Stefani Šešum na e-mail: [email protected] ili na mobitel: 095/913-41-29. Prijaviti se možete ovdje.

Volonterske knjižice mogu se podići u uredu Volonterskog centra Koprivnice čije je radno vrijeme ponedjeljkom i petkom od 8 do 15 sati i srijedom od 13 do 19 sati.

zatvori