Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

IMAMO DOBITNICU Evo koga vodimo na satiričnu predstavu ‘Za umrijet od smijeha’

Provokativna, intrigantna i hrabra predstava ‘Za umrijet od smijeha’ dolazi u Ludens teatar, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Dvije ulaznice za predstavu ‘Za umrijet od smijeha’ osvojila je Daliborka Strmečki. Čestitamo!

Predstava će se održati u srijedu, 7. ožujka od 20 sati u Domu mladih Koprivnica.

Kao uvertira za Dan žena u Ludens teatru, 7. ožujka gostuje predstava nastala u koprodukciji Teatra Rugantino i kazališta Planet Art “Za umrijet od smijeha”. Dramski tekst Laughing Wild nagrađivanog američkog dramskog pisca i glumca Christophera Duranga nastao je 1987. godine, a kao ishodište mu je poslužio vlastiti stand up nastup prerađen u dramu.

Hrvatsku inačicu režirao je Mario Kovač, a adaptirao Marko Torjanac koji, uz Gordanu Gadžić, glumi u predstavi. Oni su puni mana. Oni su zahtjevni. Oni su teški. Oni su antijunaci našeg doba. Oni su mi kad zatvorimo oči. Oni su odlučili poludjeti kako bismo mi shvatili da nismo normalni.

Ulaznice za predstavu “Za umrijet od smijeha” mogu se kupiti u Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu, uredu Ludens teatra (Doma mladih/1. kat) te na portalu ulaznice.hr.

Ova će predstava ujedno biti i prva s kojom Ludens teatar postavlja novu cijenu pa će pojedinačne ulaznice iznositi 50 kuna, a popust, koji se može dobiti u uredu Ludens teatra, ostvaruju umirovljenici, učenici te grupe (10+). Za njih će cijena pojedinačne ulaznice iznositi 40 kuna.

 

zatvori