FOTO: PRVA ŽNL Miklinovec okrenuo Tomislav-Radnik, novigradskoj Dravi bod u Drnju

2350
Snimio Marko Posavec.
I više nego zanimljive utakmice gledali smo danas u 15. kolu Prve županijske nogometne lige. Najveće iznenađenje vidjeli smo u Sv. Ivanu Žabnu gdje je Miklinovec preokretom došao do tri boda protiv Tomislav-Radnika.

Poveo je domaćin pogotkom Sičaje, a do kraja poluvremena ‘Žuta podmornica’ je izjednačila prekrasnim golom Baričića. U drugom poluvremenu gledali smo borbenu utakmicu na teškom i blatnjavom terenu, a Miklinovčani su do tri boda stigli u samoj završnici utakmice kada je za 1:2 zabio Šarlija, a za 1:3 Krstitović.

Borac je bio uvjerljiv protiv Prekodravca rezultatom 5:0 opravdavši tako ulogu favorita. U derbiju kola Ferdinandovac je pogotkom Turkovića s minimalnih 0:1 svladao Bratstvo u Kunovcu.

U dvoboju Tomislava i Drave igranom u Drnju golove nismo vidjeli, dok je Sloga slavila u Molvama protiv Mladosti rezultatom 0:2.

U đelekovečkom jutarnjem terminu od 10 sati, Osvit je u prvih 45 minuta stigao do vodstva protiv Panonije od 1:0, a strijelac je bio Nikola Paradžik u 10. minuti. U nastavku susreta, Đelekovčani su u potpunosti slomili otpor Peterančana u 76. minuti kada je za 2:0 zabio Lopatnik. Do kraja susreta vidjeli smo još dva pogotka u mreži gostiju. U 79. za 3:0 zabio je Sataić, a svoj drugi pogodak na utakmici za konačnih 4:0 u 90. je zabio Lopatnik.

Prva ŽNL – 15. kolo

Đelekovec: Osvit – Panonija 4:0
Drnje: Tomislav – Drava (Novigrad P.) 0:0
Kalinovac: Kalinovac – Graničar (Legrad) 3:1
Imbriovec: Borac – Prekodravac 5:0
Kunovec: Bratstvo – Ferdinandovac 0:1
Molve: Mladost – Sloga 0:2
Sveti Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Miklinovec 1:3