Petak, 26. travnja 2024.

POLICIJA VAS POZIVA Dojavite mjesta na kojima vozači uporno ignoriraju ograničenje brzine

Policijska uprava koprivničko-križevačka poziva stanovnike Podravine i Prigorja da prijave mjesta na kojima vozači učestalo krše ograničenja brzine kako bi te dionice pojačano nadzirala.

U pripremi je, naime, pojačani nadzor brzine kretanja koji će se provoditi diljem Hrvatske i Europske unije od 16. do 22. travnja, kao i 24-satna akcija nadzora brzine 18. i 19. travnja. Akcija će početi u 6 ujutro u srijedu i završiti u 6 ujutro u četvrtak.

– Ovim putem pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije na način da nam predložite lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila, odnosno da nam predložite mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja jer smatraju da na tim mjestima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila – poručuju iz policije.

Dakle, ako znate neke dionice prometnica na kojima su vozači malo “slobodniji s papučicom gasa”, dojavite ih policiji na adresu e-pošte [email protected] do 10. travnja. Također, možete se i izravno uključiti u provedbu akcije; za sve informacije javite se na navedeni e-mail.

zatvori