Srijeda, 2. listopada 2024.

TREĆA SREĆA? Farmaceuti love prvu pobjedu protiv Osijeka ove sezone

Nogometaši Slaven Belupa u petak će u sklopu 27. kola Prve hrvatske nogometne lige gostovati u Osijeku. Bit će to treći međusobni susret ovih dviju ekipa ove sezone, a Farmaceuti će tražiti svoju prvu pobjedu.

U susretu igranom u Koprivnici rezultat je bio 1:1, dok su Osječani slavili na svom travnjaku rezultatom 2:0. Sutrašnja utakmica prvotno se trebala igrati u Koprivnici, ali su klubovi zamijenili domaćinstvo.

Slaven u susret ulazi kao šestoplasirana momčad prvenstva s 31 bodom, dok su nogometaši Osijeka trenutno četvrti na prvenstvenoj tablici s 11 bodova više na svom kontu. Koprivnički prvoligaš je u posljednjem kolu prije reprezentativne stanke, igranom prije dva tjedna u Puli protiv Istre, pokazao dva lica.

S odličnom igrom iz prvog poluvremena svi navijači Slavena mogu se nadati pozitivnom rezultatu sutra, dok predstava iz nastavka te utakmice sigurno nije putokaz do bodova. Trener Tomislav Ivković na raspolaganju ima sve svoje igrače što je sigurno dodatan plus.

Mogu li Slavenaši do pozitivnog rezultata sutra vidjet ćemo nakon utakmice u Osijeku koja će se igrati s početkom u 18 sati.

Slušaj uživo
zatvori