Srijeda, 2. listopada 2024.

MATKO ZIRDUM Slavenaš na posudbi s Novigradom srušio Hajduk: Poseban je osjećaj pobijediti na Poljudu!

Mladi nogometaš Slaven Belupa na posudbi u drugoligašu Novigradu ovog je proljeća objeručke prihvatio poziciju stopera i ne misli ju tako skoro ispustiti. Redovito igra u prvih 11, a prošlog vikenda sudjelovao je u velikoj pobjedi nad drugom ekipom Hajduka na Poljudu.

Svakom igraču poseban je osjećaj igrati na Poljudu, posebno kada tamo pobijedite jer to ne uspijeva svakom pa iako bilo i protiv druge momčadi Hajduka. Igrali smo odlično, ispunili smo sve što smo se dogovorili s trenerom i zasluženo slavili – objasnio je Zirdum.

Novigrad je trenutno posljednjeplasirana momčad Druge lige, ali Koprivničanac vjeruje kako njegova momčad može osigurati opstanak.

– Vjerujem da je baš ta utakmica protiv Hajduka prekretnica sezone. Svi u klubu vjerujemo da ćemo zbog igre koju prezentiramo ove polusezone ostati u drugoligaškom društvu te da ćemo tako ispuniti očekivanja navijača i ljudi u klubu – rekao je Koprivničanac.

Iako na startu sezone nije bio u prvih 11, Zirdum je marljivo radio i to mu se isplatilo.

– Ulovio sam konstantu igranja još u listopadu i iznimno mi je drago zbog toga što je moj cilj, kao mladom igraču, odigrati što više utakmica i naravno prezentirati se u što boljem izdanju – riječi su mladog stopera.

Igrač Slaven Belupa na posudbi u Novigradu snašao se odlično i, kako nam je rekao, ne žali ni za čime.

– Što se tiče Novigrada kao kluba moram reći sve najbolje. Zaista je sve posloženo kako treba i to mi odgovara. Što se pak grada tiče, stvarno uživam. Prekrasan je i miran. Sve u svemu drago mi je da sam se odlučio na ovaj korak u mojoj karijeri – riječi su Koprivničanca.

Ovog ljeta Zirdum se vraća u Slaven Belupo.

– Ugovor sa Slavenom traje mi još godinu dana tako da sam od ljeta opet među Farmaceutima. Drago mi je da se vraćam u svoj grad i učinit ću sve da dođem i do prvoligaških minuta – zaključio je mladi stoper.

Slušaj uživo
zatvori