Utorak, 7. svibnja 2024.

KAVA S DLAKAVCIMA Centar grada u subotu će biti pun životinja, a slavi se i rođendan

Još jedno veselo i zaigrano druženje s njuškicama ove subote, 31. ožujka na Zrinskom trgu organiziraju Šinterice dobrog srca.

– S obzirom na to da trenutno na skrbi imamo najviše životinja do sada, otprilike četrdesetak, odlučile smo se organizirati akciju “Kava s dlakavcima” kako bismo približile ljudima životinje koje obično mogu vidjeti samo na fotografijama na našoj stranici – rekla nam je jedna od Šinterica Martina Kazinoti.

Ovom se prigodom, uz kavicu i poneki zalogajčić, možete upoznati s načinom rada Šinterica dobrog srca, donirati hranu ili novac koji su im uvijek potrebni te naravno udomiti psa ili mačku.

– S nama će biti i vrijedne čuvalice koje nam pomažu čuvati životinje. Mace nećemo voditi sa sobom da ih ne stresiramo previše, a i nije nam baš toplo vrijeme, no zato će biti izložene fotke svih maca koje čekaju novi dom – dodala je Martina.

Akcija udomljavanja napuštenih životinja bit će izvrsna prilika i da cure proslave godinu dana od kada su pokrenule inicijativu za zbrinjavanje napuštenih životinja. – U subotu slavimo rođendan odnosno godinu dana od osnutka stranice Šinterice dobrog srca pa ćemo počastiti s tortom sve one koji dođu – najavila je Martina.

Svi vi koji želite pomoći ili samo uljepšati dan malim njuškicama, možete to učiniti ove subote, 31. ožujka, na Zrinskom trgu od 12 do 14 sati.

zatvori