Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Županijski ligaši igrali nove ‘generalke’, teniski rezultat u Koprivnici, Miklinovčani slavili u Donjoj Dubravi

Županijski nogometni ligaši odigrali su danas nove ‘generalke’ s obzirom na to da su prvenstva odgođena za idući vikend. Gledali smo uzbudljive utakmice, a nije nedostajalo ni zanimljivih rezultata.

Mladost iz Sigeca je na svom travnjaku uvjerljivo svladala kunovečko Bratstvo rezultatom 3:0. Na koprivničkom Gradskom stadionu gledali smo pravu golijadu u kojoj je novigradska Drava s teniskih 6:4 svladala Tehniku. Za prvoligaše su zabijali tri puta Kučanda te po jednom Šepec, Horvatinović i Jurkić, dok su za Građevinare mrežu tresli Matijašec, Gašparić, Ernečić i Halusek.

Miklinovec je svoju ‘generalku’ odradio u Donjoj Dubravi. ‘Žutu podmornicu’ u vodstvo je doveo Šarlija sredinom prvog poluvremena, a na samom početku nastavka domaćin je zabio za 1:1. Šimunić je ponovno donio vodstvo Miklinovčanima nekoliko minuta kasnije, a do kraja utakmice Šarlija je postigao svoj drugi pogodak, dok je još jedan zabio Ledinski. Domaćin je uspio zabiti počasni pogodak za 4:2 u zadnjoj minuti susreta.

Molvarska Mladost svladala je bregovsku rezultatom 3:2. Za domaćine je dva puta precizan bio Szabo, a jedan pogodak dodao je Popec. Za goste su zabijali Kuzminski i Popijač. Osvit je svladao Starigrad s 1:5, Borac đurđevački Graničar sa 7:2, a Ferdinandovac Viroviticu s 4:0.

Tehničar iz Cvetkovca bio je bolji od Galeba iz Oporovca s 5:0, dok je Lipa u Hlebinama svladala ivanečku Slogu rezultatom 2:0.

REZULTATI:

Starigrad – Osvit Đelekovec 1:5
Dubravčan – Miklinovec 2:4
Ferdinandovac – Virovitica 4:0
Lipa – Sloga KI 2:0
Borac Imbriovec – Graničar Đurđevac 7:2
Tehničar Cvetkovec – Galeb Oporovac 5:0
Mladost M – Mladost KB 3:2
Tehnika – Drava NP 4:6

zatvori