FOTO Lovci iz Đelekovca izabrali novo vodstvo, prvi ‘lisac’ Ivica Cvetković

0
676
Snimio Zdravko Vuljak.
Lovačka udruga ‘Lisica’ iz Đelekovca ove je nedjelje na izbornoj skupštini izabrala novo vodstvo.

Za predsjednika “Lisice” izabran je Ivica Cvetković, za tajnika Dragutin Korošec (mlađi), a za lovnika Tihomir Marjančić. Dužnost blagajnika obnašat će Dragutin Horvat dok su za ostale članove Izvršnog odbora izabrani Miro GrabušićIvan Želježnjak.

U Nadzorni odbor izabrani su Vladimir Fičko kao predsjednik te Slavko PuharDanijel Puklavec kao članovi, a u Stegovni sud Dražen Dedi kao predsjednik te Dragutin Korošec (stariji) i Goran Radišić kao članovi.

Na skupštini su izneseni izvještaji o radu udruge, financijsko izvješće za 2017. te su predstavljeni planovi za 2018..

Uz redovnu djelatnost koju ostvaruju u svakoj godini, Udruga će se u 2018. osobito usredotočiti na dodatno uređenje lovačkog doma i okoliša, radove u lovištu, razvoj lovnog turizma te na pojačanu suradnju s Županijskim lovačkim savezom te lokalnim Udrugama u Općini Đelekovec.

Rad Udruge pohvalili su i gosti koji su nazočili ovoj skupštini, predsjednik županijskog Lovačkog saveza Nevenko Jakopović te načelnica Općine Đelekovec Štefica Sirutka.

Druženje se nakon službenog dijela nastavilo u ležernom nedjeljnom ozračju uz nezaobilazne lovačke specijalitete i uz tamburaške zvuke “Dravskih pajdaša”.