Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Lovci iz Đelekovca izabrali novo vodstvo, prvi ‘lisac’ Ivica Cvetković

Lovačka udruga ‘Lisica’ iz Đelekovca ove je nedjelje na izbornoj skupštini izabrala novo vodstvo.

Za predsjednika “Lisice” izabran je Ivica Cvetković, za tajnika Dragutin Korošec (mlađi), a za lovnika Tihomir Marjančić. Dužnost blagajnika obnašat će Dragutin Horvat dok su za ostale članove Izvršnog odbora izabrani Miro GrabušićIvan Želježnjak.

U Nadzorni odbor izabrani su Vladimir Fičko kao predsjednik te Slavko PuharDanijel Puklavec kao članovi, a u Stegovni sud Dražen Dedi kao predsjednik te Dragutin Korošec (stariji) i Goran Radišić kao članovi.

Na skupštini su izneseni izvještaji o radu udruge, financijsko izvješće za 2017. te su predstavljeni planovi za 2018..

Uz redovnu djelatnost koju ostvaruju u svakoj godini, Udruga će se u 2018. osobito usredotočiti na dodatno uređenje lovačkog doma i okoliša, radove u lovištu, razvoj lovnog turizma te na pojačanu suradnju s Županijskim lovačkim savezom te lokalnim Udrugama u Općini Đelekovec.

Rad Udruge pohvalili su i gosti koji su nazočili ovoj skupštini, predsjednik županijskog Lovačkog saveza Nevenko Jakopović te načelnica Općine Đelekovec Štefica Sirutka.

Druženje se nakon službenog dijela nastavilo u ležernom nedjeljnom ozračju uz nezaobilazne lovačke specijalitete i uz tamburaške zvuke “Dravskih pajdaša”.

zatvori