Srijeda, 2. listopada 2024.

FOTO Juniori Slavena ispustili 2:0 protiv Intera i izgubili utakmicu

Juniori Slaven Belupa upisali su poraz u 12. kolu Prve hrvatske nogometne lige. Na koprivničkom Gradskom stadionu, na igralištu s umjetnom travom, slavili su mladi nogometaši Intera iz Zaprešića rezultatom 2:4.

Odlično su mladi Farmaceuti ušli u utakmicu te su već nakon uvodnih 15-ak minuta imali veliku prednost od 2:0. Prvo je pogodio Mladen nakon lijepe akcije, a zatim i Resler iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Činilo se u tim trenucima kako će se Slavenaši prošetati do pobjede, ali dogodilo se upravo suprotno.

Gosti iz Zaprešića izjednačili su već do poluvremena. Valja istaknuti da su jedan pogodak zabili nakon dosuđenog jedanaesterca kojeg je Šugić obranio, ali je napadač Intera uspio stići i drugi puta do lopte i zatresti mrežu.

Već na samom startu drugog poluvremena gosti su došli u vodstvo rezultatom 2:3 i tako u potpunosti preokrenuli utakmicu. Pokušali su se juniori Slaven Belupa vratiti u susret, ali su do isteka 90. minute gosti još jednom poentirali i to na samom kraju utakmice iz brze kontre.

Ovim porazom mladi Farmaceuti pali su na treće mjesto prvenstvene ljestvice s 26 osvojenih bodova. Drugoplasirani Dinamo ima jedan bod više, ali i utakmicu više, dok prvoplasirani Hajduk bježi sedam bodova.

 

Slušaj uživo
zatvori