Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

FOTO: DRUGA ŽNL Spektakl s osam pogodaka u Reki, utakmica u Sigecu kasnila pola sata pa završila nakon 27 minuta

Odigrane su prve dvije utakmice 14. kola Druge županijske nogometne lige. Zanimljive susrete gledali smo u Reki gdje je istoimeni domaćin ugostio Starigrad i u Sigecu gdje je Mladost odmjerila snage s Prugovcem.

U susjedskom derbiju u Reki gledali smo pravi spektakl s čak osam pogodaka. Slavio je Starigrad rezultatom 3:4, a posebno su bili raspoloženi Mihelčić s tri pogotka kod domaćina i Sobota kod gostiju koji je mrežu tresao čak četiri puta.

Utakmica u Sigecu kasnila je tridesetak minuta, a razlog je bio taj što su gosti stigli na utakmicu s tek šest igrača što nije dovoljno za početak utakmice pa su čekali još jednog da stigne. Već nakon nekoliko sekundi Mladost je povela pogotkom Samoščanca, a u osmoj minuti za 2:0 zabio je Bosman.

Sedmorica Prugovčana držala su se do 27. minute, a onda se jedan igrač ‘ozlijedio’ te je utakmica prekinuta. Tako su Sigečani upisali prva tri proljetna boda, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li Prugovčani ovakvih problema imati i dalje ili je ova utakmica bila slučajnost.

Preostale utakmice 14. kola igrat će se sutra. Utakmica u Mokricama između Hrvatskog bojovnika i Lipe na rasporedu je u 15 sati, a sve ostale igrat će se sat vremena kasnije.

Druga ŽNL – 14. kolo

Subota, 24. ožujka
Reka: Reka – Starigrad 3:5
Sigetec: Mladost – Prugovac 2:0 – prekid u 27. minuti
Nedjelja, 25. ožujka
15:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Lipa 
16:00
Glogovac: Rudar – Omladinac
Gola: Fugaplast – Podravec
Gotalovo: GOŠK – Tehnika
Vojakovac: Viktorija – Mladost (Kopr. Bregi)

zatvori