Srijeda, 2. listopada 2024.

DRUGA ŽNL Tehnika i Lipa favoriti, derbi u Herešinu, Hajduković: Ukoliko krenemo odlučno, Sigečani nemaju šanse

Pred nama je 15. kolo Druge županijske nogometne lige. Čeka nas sedam zanimljivih utakmica diljem naše županije.

Derbi kola igrat će se u Herešinu gdje će Omladinac ugostiti sigečku Mladost. Bit će to dvoboj trećeplasirane i četvrtoplasirane momčadi lige, a poraženi iz susreta najvjerojatnije će se oprostiti od napada na prvo mjesto.

– Očekujem čvrstu i borbenu utakmicu u kojoj i najmanja graška može odlučiti pitanje pobjednika. Ukoliko krenemo odlučno u utakmicu Mladost neće imati šanse protiv nas – prognozirao veznjak Herešinčana Mateo Hajduković.

Prugovac će na svom travnjaku odmjeriti snage sa Starigradom, dok će u Koprivničkim bregima igrati Mladost i Fugaplast. Tehnika će na Gradskom stadionu pokušati opravdati ulogu favorita protiv Hrvatskog bojovnika i tako nastaviti lov za prvoplasiranom Lipom.

– Prugovac je domaćinska ekipa, a Starigrad ima kvalitetu tako da prognoziram remi. Slično će biti i u Bregima, dok Tehnika neće imati problema na svom travnjaku jer je kvalitetnija od Hrvatskog bojovnika – objasnio je Hajduković.

Hlebinčani će pak nakon kiksa u Mokricama prvu proljetnu pobjedu tražiti na svom travnjaku protiv Viktorije, dok će GOŠK odmjeriti snage s Rekom. Podravec će u Drnju igrati protiv Rudara.

– Lipa će osvojiti tri boda, GOŠK mora pobjeđivati u ovakvim utakmicama ako želi ostati u ligi, a Podravac se dosta pojačao tijekom zimskog prijelaznog roka i ne bi smio kiksati – zaključio je Hajduković.

Utakmice u Herešinu, Kozarevcu, Koprivničkim bregima i Koprivnici igrat će se u subotu, a u Gotalovu, Hlebinama i Drnju nedjelju s početkom u 16 sati.

15. KOLO DRUGE ŽNL:

Subota, 31.03.2018
16:00
Herešin: Omladinac – Mladost S 1
Kozarevac: Prugovac – Starigrad X
Koprivnički Bregi: Mladost – Fugaplast X
Koprivnica: Tehnika – Hrvatski bojovnik 1

Nedjelja, 01.04.2018
16:00
Gotalovo: GOŠK – Reka 1
Hlebine: Lipa – Viktorija 1
Drnje: Podravec – Rudar G 1

Slušaj uživo
zatvori