Utorak, 1. listopada 2024.

Županijski ligaši nastavljaju s pripremama, diljem Podravine i Prigorja igrat će se zanimljive prijateljske utakmice

Brojni županijski nogometni ligaši i ovog će vikenda igrati prijateljske utakmice u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva u svojim ligama. Subota i nedjelja donose nam brojne zanimljive susrete.

Sutra će u Novigradu Podravskom snage odmjeriti Drava i đurđevački Graničar, dok će Borac iz Imbriovca svoju prvu prijateljsku utakmicu igrati u Čakovcu protiv Sloge. U Virju bi trebali gledati utakmicu između Podravca i Ferdinandovca, ali je njeno odigravanje upitno zbog vremenskih neprilika i stanja terena.

U nedjelju će se u Koprivnici igrati dvije utakmice. Miklinovec će biti domaćin GOŠK-u, a Tehnika Mladosti iz Sigeca. Tomislav će u Drnju odmjeriti snage s mađarskim Csurgom, dok će legradski Graničar na gostovanje u Svetu Mariju kod Mladosti.

U Kalinovcu će istoimeni domaćin ugostiti molvarsku Mladost, u Peterancu će igrati Panonija i Lipa, a u Pustakovcu ćemo gledati utakmicu između Jedinstva i Sloge. Tomislav iz Žabna će u Žerjavincu odmjeriti snage s Dinamom iz Predavaca, a u Đelekovcu će igrati Osvit i Starigrad.

SUBOTA:

Novigrad Podravski: Drava – Graničar Đ 15h
Virje: Podravac – Ferdinandovac
Čakovec: Sloga – Borac

NEDJELJA:

Koprivnica: Miklinovec – GOŠK 14h
Kalinovac: Kalinovac – Mladost M 15h
Sveta Marija: Mladost – Graničar L 15h
Pustakovec: Jedinstvo – Sloga 15h
Peteranec: Panonija – Lipa 15h
Drnje: Tomislav – Csurgo 14h
Žerjavinec: Dinamo – Tomislav SIŽ 15h
Koprivnica: Tehnika – Mladost S 15h
Đelekovec: Osvit – Starigrad 14:30h

Slušaj uživo
zatvori