Petak, 26. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na koncert najljepšeg glasa Hrvatske povodom Valentinova

Koncert mlade iznimno talentirane pjevačice i glazbenice Nine Kraljić održat će se 13. veljače u dvorani Domoljub, a informativni portal Drava.info poklanja vam ulaznice.

Po dvije ulaznice za koncert Nine Kraljić u koprivničkom Domoljubu osvojili su 
Kristina MandićZoran Ban.

Nina Kraljić pobjednica je prve sezone natjecateljske emisije “The Voice – Najljepši glas Hrvatske 2015. godine”, nakon čega je iste godine objavila i svoj prvi singl “Zaljuljali smo svijet”.

Ponosna je vlasnica diskografske nagrade Porin za najboljeg novog izvođača godine koja joj je uručena u ožujku 2016., a nominirana je u još dvije kategorije, za najbolju žensku vokalnu izvedbu i najbolji aranžman za pjesmu “Zaljuljali smo svijet”.

Predstavnica je Hrvatske na Eurosongu 2016. godine u Stockholmu te je s pjesmom “Lighthouse” prvi puta nakon sedam godina dovela Hrvatsku natrag u finale.

U srpnju 2017. godine dobiva nagradu “Slavenska nada” Ministarstva kulture Bjelorusije za svoje prepoznatljive ethno world music izvedbe, dok u listopadu iste godine stiže i prestižna nominacija za nagradu MTV Best Adria Act na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada.

U 2017. godini Nina nastavlja s radom i turnejom po Hrvatskoj uz svoj prateći bend, a izvodi pjesme s novog albuma te prepoznatljive interpretacije i obrade poznatih hitova, sve se više profilirajući u ethno glazbi, njegujući Hrvatsku i svjetsku ethno baštinu i world music.

Surađuje s mnogim glazbenicima kao što su Matija Dedić, Igor Geržina, Bojan Jambrošić, Jacques Houdek, Doris Karamatić, Dunja Knebl te s Tamburaškim orkestrom HRT-a, JAZZ orkestrom, Orkestrom oružanih snaga RH i mnogim drugim orkestrima i zborovima i glazbenicima.

U mjuziklu Footloose imala je drugu glavnu ulogu, ulogu Rusty.

Nina će se koprivničkoj publici predstaviti u pratnji svog benda kojeg čine gitarist Miro Gugić, udaraljkaš Marko Šturman te violončelist Matej Milošev.

Nina i njen band povest će nas na glazbeno putovanje kroz nostalgičan i romantičan zvuk prekrasnih obrada hitova u sasvim unikatnim aranžmanima prilagođenim samoj prigodi Valentinova, izvest će nam pomno biran repertoar world music skladbi, filmske glazbe, prekrasnih ethno pjesama ljubavne tematike te ljubavnih klasika iz svih dijelova Hrvatske, ali i vlastitih skladbi s njenog albuma naziva “Samo”.

Koprivnička publika prvi put će tako ugostiti Ninu i njen band upravo za Valentinovo i uživati u Nininim prepoznatljivim interpretacijama tradicionalnih klasika i poznatih hitova ljubavne tematike.

 

zatvori