Subota, 27. travnja 2024.

PRIJATELJSKE UTAKMICE Županijski ligaši muku muče s vremenskim (ne)prilikama, brojni susreti pod upitnikom

Županijski nogometni ligaši vrijedno se pripremaju za proljetni dio prvenstva, ali u teškim i gotovo nemogućim uvjetima za treniranje. Vremenske (ne)prilike i snijeg koji je padao proteklih dana zadaju glavobolje trenerima koji se snalaze kako znaju i mogu.

Neki od klubova otkazivali su svoje treninge, dok su neki spas našli u dvoranama. Slični problemi očekuju se i za vikend kada bi većina njih trebala igrati prijateljske utakmice. Već se najavljuje kako bi brojne mogle biti otkazane.

Legradski Graničar će u subotu na svom travnjaku ugostiti Dubravčan iz Donje Dubrave, drnjanski Tomislav gostovat će u Selniku kod Plitvice, u Hlebinama će igrati Lipa i BŠK, u Herešinu Omladinac i Pustakovec, dok će u Zdencima snage odmjeriti Zdenka i Ferdinandovac.

U nedjelju će pak ivanečka Sloga gostovati u Varaždinu kod Varteksa, Osvit u Torčecu kod Podravca dok će u Sigecu igrati drugoligaši Mladost i Rudar. Panonija će u Peterancu ugostiti bregovsku Mladost, Lipa će igrati protiv Vidovca, a Ferdinandovac protiv Čurlovca. U Koprivnici ćemo gledati dvije utakmice: Tehnika će ugostiti Prekodravac, a Miklinovec Poljoprivrednik.

Ponovimo još jednom, veliko je pitanje koliko će se uopće odigrati predviđenih utakmica.

SUBOTA, 17.02.

Legrad: Graničar – Dubravčan
Selnik: NK Plitvica – Tomislav Drnje
Hlebine: Lipa – BŠK
Veliki Zdenci: Zdenka – Ferdinandovac
Herešin: Omladinac – Pustakovec

NEDJELJA, 18.02.

Varaždin: Varteks – Sloga (KI)
Sigetec: Mladost – Rudar G
Hlebine: Lipa – Vidovec
Peteranec: Panonija – Mladost KB
Koprivnica: Tehnika – Prekodravac
Koprivnica: Miklinovec – Poljopriverdnik
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Čurlovac
Torčec: Podravec – Osvit

zatvori