Petak, 26. travnja 2024.

IMAMO DOBITNICU Hrvatski potrošači Sana hummus proglasili su proizvodom godine!

Sana Hummus proglašen je proizvodom godine od strane hrvatskih potrošača, a portal Drava.info svojim čitateljima daruje poklon-paket Sana delikatesa!

Poklon-paket Sana delikatesa osvojila je Marija Turk. Čestitamo!

Odabrani proizvod godine najveća je svjetska nagrada za poboljšane, nove, promijenjene, inovativne proizvode i zadovoljstvo potrošača isključivo prema njihovom izboru. U ovom slučaju hrvatski potrošači ocjenjuju proizvode prema vlastitom mišljenju, a nezavisno istraživanje provodi međunarodna tvrtka ACNielsen, prema najvišim mogućim međunarodnim i ISO standardima i kriterijima.

– Pobjeda u ovogodišnjem odabiru proizvoda godine za nas je veliko priznanje. Inspiracija od početka rada naše tvrtke je uživanje u hrani odličnog okusa koja je kvalitetna i daje dobar osjećaj, a Hummus je upravo to. Jako nam je drago što se i naši potrošači tako osjećaju i vole Sana Hummus – navela je direktorica poduzeća Silvija Repić.

– Pozivamo ljubitelje ukusne i zdrave hrane da Sana Hummus potraže u trgovačkim centrima, probaju proizvode i provjere zašto su hrvatski potrošači baš Sana Hummus proglasili proizvodom godine. Pobjeda nam je dala dodatnu potvrdu da idemo u pravom smjeru te da je kvaliteta Sana Hummusa prepoznata baš onako kako smo se i mi osobno u Hummus zaljubili – dodala je.

 

zatvori