Utorak, 7. svibnja 2024.

PERFORMANS NA PIŠKORNICI Renato Labazan trebao bi sutra najaviti kandidaturu za direktora županijske Turističke zajednice

Nezavisni gradski vijećnik Marijan Šiško s liste Danijele Glavosek-Kovačić medije je pozvao da dođu u četvrtak na Piškornicu.

Povod je, piše, prezentacija novog velebnog turističkog proizvoda Koprivnice i Podravine – skijališta kojeg će prezentirati stručnjak iz sfere turizma.

Stručnjak iz sfere turizma bit će, rekao nam je sam Šiško u telefonskom razgovoru, direktor Turističke zajednice grada Koprivnice Renato Labazan.

Ideja je, kaže Šiško, ovim performansom zapravo najaviti kandidaturu direktora gradske za direktora županijske Turističke zajednice.

Nazvali smo i Renata Labazana koji nam nije želio potvrditi da će sutra na Piškornici obznaniti da planira krenuti u utrku za novog glavnog čovjeka Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Za podsjetiti je da je mjesto direktora županijske Turističke zajednice upražnjeno nakon odlaska Zdravka Mihevca u mirovinu. A pitanje tko će ga naslijediti, jedna je od aktualnih kalkulacija lokalnih kuloara.

zatvori