Srijeda, 2. listopada 2024.

ODLIČAN START Bruno Bogojević u prve dvije utakmice za Novigrad postigao dva pogotka

Nogometaš Slaven Belupa na posudbi u istarskom Novigradu Bruno Bogojević na najbolji je mogući način startao u svoju avanturu u drugoligaškom klubu. Naime, u prve dvije prijateljske utakmice postigao je dva pogotka.

Protiv slovenskog Brda Novigrad je slavio s 3:0, a drugi pogodak je zabio Bogojević okončavši jednu polukontru. Hrvatski drugoligaš svladao je i Rudar iz Labina i to rezultatom 3:1, a pogodak za 1:0 postigao je Bogojević i to udarcem s dvadesetak metara.

— Odlično sam se snašao u Novigradu. Grad je malen, ali i više nego simpatičan i ugodan za život. Moji novi suigrači su me prihvatili na najbolji mogući način tako da stvarno ne mogu reći ni jednu lošu riječ. Drago mi je što sam s dva gola pokazao ljudima u klubu da na mene itekako mogu računati. Nadam se da će sve ostati jednako i kada krene prvenstvo te da će se ova posudba pokazati punim pogotkom — rekao nam je Bogojević.

Idućeg vikenda novigradski drugoligaš igrat će generalku protiv slovenske Krke, a službeni debi za svoju novu momčad Bogojević bi trebao imati u subotu, 10. ožujka, kada u Novigrad dolazi druga momčad Dinama. Bit će to utakmica koja će se igrati u sklopu prvog kola proljetnog dijela prvenstva Druge hrvatske nogometne lige.

Slušaj uživo
zatvori