Petak, 10. svibnja 2024.

Gradonačelnik Jakšić odgovorio je na otvoreno pismo iz Mreže

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić odgovorio na otvoreno pismo koje su mu uputili Miljenko Flajs i Ivica Suvalj iz koprivničkog ogranka Mreže nezavisnih lista.

Ustvrdio je da su Flajs i Suvalj samo produžena ruka njihovog stranačkog šefa. No ipak bi, kaže, volio od njih kao Koprivničanaca čuti što misle o politici Županije spram Grada Koprivnice i njegovih građana. Poglavito tu misli na planove oko izgradnje nove Obrtničke škole, jer mu se čini da je Nemčićeva odustala od tog projekta.

Jakšića zanima i kakav je stav predsjednika koprivničke Mreže i Mrežinog gradskog vijećnika Flajsa i Suvalja o događajima vezanima uz Piškornicu, o bivšem direktoru Mladenu Jozinoviću koji je kumstvom privatno vezan uz župana Korena, kao i o poslovima Prizme i koprivničkog poduzetnika Roberta Markulina.

Uz ove odgovore, Jakšić još uvijek očekuje i ispriku Miljenka Flajsa zbog navoda o Komunalčevoj kupnji dviju parcela u Herešinu. Hoće li sve stati na isprici, ili će se izjavama baviti pravosuđe, znat ćemo za koji dan.

zatvori