Nedjelja, 26. svibnja 2024.

GOLIJADA U ZAGREBU Koprivnica izgubila od Maksimira u prijateljskoj utakmici s devet golova

Nogometaši Koprivnice upisali su poraz u svojoj prvoj prijateljskoj utakmici pred start proljetnog dijela prvenstva. U novom debiju trenera Vedrana Medenjaka na klupi Zelenih, koprivnički trećeligaš izgubio je na gostovanju kod Maksimira, člana Treće hrvatske nogometne lige Zapad, rezultatom 5:4.

Zanimljivo je da smo u prvom poluvremenu vidjeli tek jedan pogodak i to u mreži Koprivničanaca. Po hladnom vremenu igralo se na travnjaku s umjetnom podlogom. I onako brzu podlogu snijeg i kiša su dodatno ubrzali pa su igrači obiju ekipa imali problema s kontrolom lopte i razvijanjem igre.

U nastavku susreta vidjeli smo pravu golijadu, po četiri pogotka s obje strane. Osim pri rezultatu 1:1, Maksimir je cijelo vrijeme bio u prednosti. Golove za Koprivnicu postigli su dva puta Kolar te po jednom Šugić i Čakarić. Valja istaknuti da trener Medenjak nije mogao računati na Jajala, Zanjka, Sminderovca, Bubnjića i Halavuka.

Zeleni već u ponedjeljak nastavljaju s novim treninzima i pripremama za proljetni dio prvenstva, a idućeg vikenda igrat će prijateljski susret s Pitomačom.

SASTAV KOPRIVNICE: Slukić – Tucaković, Pušić, Martinaga, Radiković – Srbljinović, Hajdinjak, J. Benko, Hajdinjak, Čakarić, Kolar – Jambrušić. Još su igrali: D. Šugić, M. Benko, Tuba, Šokec, Res, I. Šugić. Trener: Vedran Medenjak.

zatvori