Subota, 22. lipnja 2024.

FOTO/VIDEO Nogometašice Srednje škole razbile konkurenciju i izborile državnu završnicu

Nogometašice koprivničke Srednje škole osvojile su danas prvo mjesto na Regionalnoj završnici u futsalu za srednjoškolke. Današnje natjecanje održano je u koprivničkoj sportskoj dvorani Srednje škole, a naše nogometašice ostvarile su dvije uvjerljive pobjede.

U polufinalnoj utakmici Koprivničanke su svladale srednjoškolke iz Ivanca s uvjerljivih 3:0. Povele su u 14. minuti autogolom, a posao su zaključile Matea Varga u 19. i Ivana Kirilenko u 23. minuti.

Što se tiče finala, naše nogometašice koncentrirano i ozbiljno su ušle u utakmicu protiv Gimnazije Josipa Slavenskog iz Čakovca, a to se odrazilo i na rezultatu. S dva pogotka Kirilenko i Varge te jednom Ivone Tudić slavile su s uvjerljivih 5:0.

Tako su Koprivničanke pod vodstvom profesorice Ivane Gregurine izborile Državnu završnicu u Poreču koja će se održati krajem travnja.

Sastav ženske nogometne ekipe koprivničke Srednje škole:

Matea Varga, Ivona Tudić, Ivana Kirilenko, Marija Piškor, Sofija Česi, Valentina Belušić, Nataša Vargović, Martina Posavec, Marsela Nemec, Dragana Zrinski, Lea Lončar. Voditeljica: prof. Ivana Gregurina.

zatvori