Srijeda, 2. listopada 2024.

FOTO: PRIJATELJSKE UTAKMICE Prekodravac razbio Tehniku, Podravec bolji od Osvita, Bregovci slavili u Peterancu

Brojni županijski nogometni ligaši danas su igrali prijateljske utakmice. Po izrazito hladnom vremenu gledali smo uzbudljive utakmice.

Borac iz Imbriovca, na travnjaku s umjetnim terenom na koprivničkom Gradskom stadionu, odigrao je 1:1 protiv trećeligaša Bjelovara, dok je na istom mjestu, ali u kasnijem terminu Prekodravac razbio Tehniku s čak 5:0. Redom su zabijali Kovač, Matijević, Pavešić, Kopornić i Žarković.

U dvoboju dvaju drugoligaša Mladost je u Sigecu bila bolja od Rudara iz Glogovca s 4:2. Za domaćine su zabijali Bosman tri puta i jednom Samoščanec dok su počasne golove za Glogovčane zabili Klasić i Čiković.

Lipa je u Hlebinama ugostila Vidovec te je odigrala 1:1, dok je Fugaplast preokretom slavio protiv molvarske Mladosti s 3:2. Ferdinandovčani su na krilima Kesića koji je postigao četiri pogotka razbili Čurlovec s visokih 8:0, dok je u susjedskom derbiju Podravec u Torčecu svladao Osvit s 3:2.

Panonija je u Peterancu poražena od bregovske Mladosti s 1:3, dok su utakmice Varteksa i ivanečke Sloge te Miklinovca i Poljoprivrednika odgođene zbog loših i snijegom prekrivenih terena.

NEDJELJA, 18.02.

Varaždin: Varteks – Sloga (KI) odgođeno
Sigetec: Mladost – Rudar G 4:2
Hlebine: Lipa – Vidovec 1:1
Peteranec: Panonija – Mladost KB 1:3
Koprivnica: Tehnika – Prekodravac 0:5
Koprivnica: Miklinovec – Poljopriverdnik odgođeno
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Čurlovac 8:0
Torčec: Podravec – Osvit 3:2
Koprivnica: Borac – Bjelovar 1:1
Gola: Fugaplast – Mladost M 3:2

Slušaj uživo
zatvori