Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Prapodravci preuzeli vlast u Koprivnici

“Sami od sebe jer nam se baš tak oče, mi Prapodravci, proglašavamo slobodnu fašničku republiku vu Koprivnici”. Tim su riječima Cinober i Presvetli danas preuzeli vlast u gradu Koprivnici.

Dodali su da u slobodnoj fašničkoj republici oni koji su na vlasti slobodno rade kaj god žele te kako će u republici djelovati dva ministarstva. Jedno će biti zaduženo za zabave, koncerte, karnevale, proslave, festivale i sportske manifestacije, a drugo za onkologiju.

– Prvo ministarstvo bu vu Koprivnicu privleklo milijone turistof koji oču zabadava jesti, piti i zabavljati se. Drugo ministarstvo bu celu okolicu Koprivnice pretorilo vu najveće ekološko odlagalište smetja vu Europi na koje se bu pelal otpad od svih turistof vu gradu i svih naivnih Europljana koji ne znaju delati biznis z smetjem kak mi – dodali su Prapodravci.

– Drage Koprivničanke i Koprivničanci mi smo Prapodravcima predali ključeve grada i oni vas vode do subote popodne sigurno, bumo vidli dal bude to trajalo duže. E sad za njihove postupke ne odgovaram- istaknuo je dosadašnji čelnik grada Mišel Jakšić.

Prva velika zabava za Koprivničanke i Koprivničance održat će se ovu subotu, 10. veljače od 11 sati na glavnom trgu.

– Oni koji nas podržavaju nek se maskirajo, a oni koji su protiv naše vlasti nek dojdu gologa obraza – zaključili su Prapodravci.

zatvori