Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: Mladost bolja od Borca, teniski rezultat u Novigradu, Osvit ‘preko ceste’ svladao Starigrad, Tomislav uvjerljiv protiv Mađara

Brojni županijski nogometni ligaši danas su diljem Podravine i Prigorja, pa čak i u susjednoj Mađarskoj, igrali svoje prijateljske utakmice pred početak proljetnog dijela prvenstva. Gledali smo zanimljive utakmice s, kako je to i običaj u dvobojima koji nisu za bodove, puno golova.

Drava je u Novigradu Podravskom s teniskih 6:3 svladala đurđevački Graničar i tako još jednom pokazala da će u drugom dijelu sezone itekako ozbiljno krenuti u borbu za opstanak u Prvoj ligi. U dvoboju dva drugoligaša, bregovska Mladost bila je bolja od Podravca u Torčecu rezultatom 4:1.

Miklinovec je u Koprivnici pobijedio GOŠK s uvjerljivih 7:2, dok je u Đelekovcu Osvit bio bolji od Starigrada s 4:2. Zanimljivo je da se igralo na igralištu ‘preko ceste’, pomoćnom travnjaku Osvita, kako bi se sačuvao glavni teren. Tomislav je u Drnju svladao mađarski Csurgo s 4:1, a posebno se istaknuo Rajić s tri pogotka.

Lider Druge lige hlebinska Lipa s 3:2 bila je bolja od Panonije u Peterancu, a identičnim rezultatom je u Kloštru Mladost pobijedila imbriovečki Borac. Prekodravac je u mađarskom Nagyatadu izgubio od Szegeda 1:0.

Pogocima Marića i Kurjančića molvarska Mladost je s 0:2 bila bolja od Kalinovca, Tehnika je na Gradskom stadionu izgubila pogotkom Lea Kolmana s ‘bijele točke’ od sigečke Mladosti, a legradski Graničar je s 0:2 izgubio od Mladosti iz Svete Marije.

REZULTATI:

Novigrad Podravski: Drava – Graničar Đ 6:3
Koprivnica: Miklinovec – GOŠK 7:2
Kalinovac: Kalinovac – Mladost M 0:2
Sveta Marija: Mladost – Graničar L 2:0
Peteranec: Panonija – Lipa 2:3
Drnje: Tomislav – Csurgo 4:1
Koprivnica: Tehnika – Mladost S 0:1
Đelekovec: Osvit – Starigrad 4:2
Torčec: Podravec – Mladost KB 1:4
Kloštar: Mladost – Borac 3:2
Nagyatad: Szeged – Prekodravac 1:0
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Zdenka 5:0

zatvori