Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Dobrovoljni vatrogasci iz Glogovca proslavili su 87 godina rada

Dobrovoljno vatrogasno društvo Glogovac održalo je u subotu, 10. veljače, 87. redovnu godišnju izvještajnu skupštinu društva.

Skupština je održana u suradnji s Kulturno umjetničkim društvom “Rudar” Glogovac te Udrugom žena Glogovac. Predsjednik društva Miroslav Vanđija otvorio je skupštinu pozdravnim govorom, a hrvatsku himnu izvele su članice vokalne sekcija “Rudarice”.

Uz redovna izvješća, bila je to prilika i da se dugogodišnjim članovima dodijele odlikovanja i spomenice. Spomenice za deset godina rada dobile su Martina Škrobar i Ivana Trefalt, a za dvadeset Radmila Hrpalo, Ivica Krstitović i Vedran Šušanj. Za tridest godina rada spomenicu je primio Zvjezdan Draganić, a za dugih pedeset godina Stjepana Capek.

Isto tako, dodijeljena su priznanja za poseban doprinos razvoju društva, koja je uručio predsjednik društva gosp. Miroslav Vanđija.

Svima nazočnima obratili su se načelnik Općine Mario Hudić, predsjednik VZ Koprivničko – križevačke županije Goran Matoničkin, predsjednica VZO Hlebine – Koprivnički Bregi Maja Solina, ravnateljica OŠ Koprivnički Bregi Karolina Vidović te predsjednica Udruge žena Glogovac Nada Štefanec.

U svojim obraćanjima, svi govornici čestitali su na uspješnom radu i dobrim rezultatima te zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu članovima DVD-a Glogovac.

zatvori