Petak, 26. travnja 2024.

Farmaceuti u prvoj utakmici ovog proljeća u Koprivnici love bodove protiv vinkovačke Cibalije

Nogometaši Slaven Belupa ove će nedjelje u sklopu 22. kola Prve hrvatske nogometne lige na koprivničkom Gradskom stadionu ugostiti vinkovačku Cibaliju. Iako su u Koprivnici posljednjih dana vladale vremenske neprilike, snijeg je s glavnog terena očišćen te odigravanje utakmice ne bi trebalo doći u pitanje.

Bit će to druga utakmica ovog proljeća za Farmaceute. Podsjetimo, u prvoj su na gostovanju u Zaprešiću osvojili bod u remiju bez golova. Koprivnički prvoligaš u susret ulazi kao sedmoplasirana momčad prvenstva s 22 osvojena boda na svom kontu, pet više od Cibalije.

U aktualnoj sezoni ova dva takmaca već su odigrala dva međusobna susreta, a u oba su slavili domaćini: Slaven u Koprivnici s 2:1, a Cibalia u Vinkovcima s 1:0. Što se tiče sastava, trener Tomislav Ivković ponovno bi na raspolaganju trebao imati oporavljene Pejića, Purića i Bouadlu.

S obzirom na zadovoljstvo nakon odigrane utakmice protiv Intera u Zaprešiću za pretpostaviti je da se početnih 11 neće promijeniti. Ipak, za potvrdu te informacije morat ćemo pričekati nedjelju i utakmicu Slavena i Cibalije koja će se igrati s početkom u 17 sati.

zatvori