Subota, 27. travnja 2024.

NOVA UZBUĐENJA NA ZIMSKOJ LIGI Može li Bagun zaprijetiti Jeleni Trade? Tri ekipe igraju po dvije utakmice

Groznica Pan Zimske lige, natjecanja koje organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info, nastavlja se i danas. U sportskoj dvorani koprivničke Srednje škole gledat ćemo šest uzbudljivih utakmica.

Današnji program u 17:30 otvorit će CB Loop Superprint i WDF Ludbreg. Loopovci su do sada upisali iznenađujući poraz od Omladinca te su uvjerljivo svladali CB Romu. Ludbrežani su odigrali tek jednu utakmicu. Svladali su Herešinčane, a danas će osim s Loopom igrati i protiv CB Rome. Roma je druga od tri ekipe koja će danas igrati dvije utakmice. Osim s WDF-om u 19:00 odmjerit će snage i s Omladincem iz Herešina u 20:15.

Vintage Bar Bubee do sada je upisao jednu pobjedu i to protiv Pop Corn Šakića, a danas će do stopostotnog učinka u grupi pokušati doći protiv Feniksa, koji je do sada osvojio jedan bod, u 18:20 i MTB Inženjeringa koji trenutno također ima bod na svom kontu u 19:40. Za kraj današnjeg programa gledatelji će moći uživati u utakmici Jelena Tradea i Bagun zadruge Molve. Obje ekipe ostvarile su dvije pobjede do sada, a utakmica za prvo mjesto u grupi igrat će se s početkom u 20:55.

Raspored – četvrtak, 4.1.
17:40 CB Loop Superprint – WDF Ludbreg
18:20 Vintage Bar Bubee – Feniks
19:00 WDF Ludbreg – CB Roma
19:40 Vintage Bar Bubee – MTB Inženjering
20:15 NK Omladinac Herešin – CB Roma
20:55 Jelena Trade – Bagun zadruga Molve

zatvori