Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

PAN ZIMSKA LIGA Pop corn Šakić protiv MTB-a, četiri veteranske utakmice

Nakon što smo jučer gledali šest uzbudljivih utakmica na Pan Zimskoj ligi, natjecanju koje organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info, danas nas čeka sedam novih.

Program će otvoriti u 16:30 MTB Inženjering i Pop corn Šakić. MTB-ovci do sada imaju po poraz i remi, dok Pop corn ima na svom kontu pobjedu i poraz. Bit će to dvoboj za drugo mjesto koje bi u perspektivi moglo donijeti povoljniji status u ždrijebu 1/16 finala.

Nakon njih će na teren Active Commerce, koji je do sada odigrao neriješeno s Panonijom, i Bimbo koji je u prvom kolu upisao pobjedu protiv Inducte. Utakmica će se igrati s početkom u 17 sati. Četrdeset minuta kasnije igrat će CB Alibi 2 i CB Garden. Obje ekipe tražit će svoju prvu pobjedu na turniru.

U 18:20 gledat ćemo susret Domina i Sabarije. Baš kao i u prethodnom paru i ove dvije ekipe tražit će svoje prve bodove na ovogodišnjoj Zimskoj ligi. Posljednje tri utakmice programa bit će u veteranskoj kategoriji. Podravina će igrati protiv Amadeusa, CB 048 protiv Legrada, a Trans Bier protiv Potoljika.

Raspored – petak, 5.1.
16:30 MTB Inženjering – Pop corn Šakić
17:00 Active Commerce – Bimbo
17:40 CB Alibi 2 – CB Garden
18:20 CB Domino – NK Sabarija
19:00 NK Podravina – Amadeus
19:40 CB 048 – Legrad
20:15 Trans Bier – Potoljik

Slušaj uživo
zatvori