Subota, 25. svibnja 2024.

Vremešni vozač (81) uključivao se u promet pa udario u teretni automobil

Tri prometne nesreće dogodile su se u protekla 24 sata na širem koprivničkom području.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, u njima je nastala samo materijalna šteta i nitko od sudionika nije bio pod utjecajem alkohola.

Prva nesreća dogodila se oko 11:20 u Ulici Franje Gažija u Koprivnici. Vozač rođen 1937. godine Ford Fiestom koprivničkih registracija izlazio je s kolnog ulaza u promet, a da pritom nije propustio sva vozila. Udario je u bočni dio Kie također koprivničkih registracija kojom je u smjeru Donjeg Banovca upravljao vozač rođen 1978. godine. On je pak obilazio nepropisno parkirani Opel kojeg se tamo, neposredno prije, parkirao vozač rođen 1977. godine.

Oko 15:30 sati u Koprivničkoj ulici u Kunovec Bregu sličan scenarij. Teretnim automobilom Fiat Ducato koprivničkih registracija upravljao je vozač rođen 1973. godine i prilikom obilaženja udario je u nepropisno parkirani VW Crafter bjelovarskih registracija. Vanjskim ogledalom 45-godišnjak je zahvatio stražnje svjetlo Craftera – također teretnog automobila kojeg je nepropisno parkirao vozač rođen 1975. godine.

Vozačima koji su nepropisno parkirali svoje limene ljubimce napisana su upozorenja, dok su ostalima izrečene kazne u domeni njihove odgovornosti.

Malo dalje i malo kasnije, u Subotici Podravskoj oko 16 sati dogodila se treća prometna nesreća.

U Varaždinskoj ulici sudarili su se teretni automobil i nepoznato vozilo. Vozač koji je uzrokovao nesreću s vozilom je napustio mjesto događaja i policija za njim traga.

zatvori